Haftalık Burç Yorumları- 14 Mart Haftası

Haftalık Burç Yorumları- 14 Mart Haftası
Haftalık Burç Yorumları- 14 Mart Haftası

14 Mart- 20 Mart haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

 14 Mart- 20 Mart Haftasının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında Ay Aslan burcunda olacak. Moral ve motivasyonumuz oldukça güçlü olabilir. Fiziksel görünüşümüzle ilgili değişimler yapmak adına olumlu etkiler alacağız. Hafta ortasına doğru Ayın Başak burcuna geçmesi ile takıntılı davranışlar ve düşüncelere çekilebiliriz. Çok daha fazla çalışmamızı gerektiren söz konusu olurken her türlü vesveseden uzak durmalıyız.

Başak burcunda yaşanacak Dolunay ile sağlığımızla ilgili konularda önemli gelişmeler yaşarken hayatımızın her alanında bazı bitişler ve yeni başlangıçlar yaşamamız söz konusu olabilir. Farkındalıkların önemli düzeyde yaşandığı bu süreçte hayatımızla ilgili radikal kararlar alabiliriz. Hafta sonu Güneş ve Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle her konuda daha istekli ve bir şeyleri başlatma enerjisinde olabiliriz. Ancak başlattığımız her süreçte ani kararlar almak fevri davranışlar sergilemek beklediğimiz sonuçları almamıza engel olabilir. Her türlü eylemimizde düşünerek hareket etmeliyiz.

14 Mart- 20 Mart Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, hafta başında duygusal hayatınızla ilgili konularda daha hevesli olurken sorumluluk almanızı gerektiren koşullar oluşabilir. Düşünmeden yapacağınız keyfi harcamalar gelir gider dengenizi bozabilir, ani para çıkışları yaşayabilirsiniz. Hafta ortasına doğru her türlü konuda takıntı davranışlardan uzak durmalısınız. Ruhsal anlamda yaşayacağınız bazı olayları kabullenmekte zorlanabilirsiniz. Çok fazla eleştirel olabilirsiniz. 

18 Mart’ta yaşanacak olan Başak Dolunayı sizlerin sağlık ve günlük rutinler evinizi etkileyecek. Sağlığınızı ilgilendiren konularda bazı sonuçlanmalar yaşayabilirsiniz. Ayrıca iş ortamınızı ve çalışma koşullarınızı ilgilendiren konularda bazı farkındalıklar yaşayarak radikal kararlar alabilirsiniz. Günlük rutinlerinizde ve düzeninizde bazı değişimler yapabilirsiniz. 20 Mart tarihinde Güneşin ve Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle yaşantınızın her alanında enerjiniz yükselirken aceleci tavırlar sergilemekten ve ani kararlar almaktan uzak durmalısınız. Önümüzdeki bir ay boyunca her türlü konuda ve iletişimde daha girişken ve başlatma enerjisinde olabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, hafta başında aile ve ev konularınız gündem olabilir. Uzun süredir ev içinde ertelediğiniz konuları sonuçlandırmak isteyebilirsiniz. Ailevi konularda sorumluluklarınız artarken bazı konuları çözmek size düşebilir. Salı ve Çarşamba günleri duygusal hayatınızla ilgili konularda bazı şeyleri kabul etmekte zorlanırken ilişkilerinizde fazla eleştirel olabilirsiniz. İçsel olarak çok fazla sorgulama yapabilirsiniz. 

18 Mart’ta Başak burcunda yaşanacak Dolunayın etkisi ile duygusal hayatınızda her türlü sorunu sonuçlandırmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili önemli farkındalıklar yaşarken radikal kararlar alabilirsiniz. Bazı Boğa burçları ilişkilerini sonlandırırken bazı Boğa burçları ise ilişkilerinde evlilik kararı alabilir. Güneşin ve Merkür’ün Koç burcuna geçmesi ile iç dünyanızda bazı konularda önemli farkındalıklar yaşarken hemen harekete geçmek isteyebilirsiniz. Acele verilen kararlar yanlış kararlar almanıza neden olabilir. Günlük rutinlerinizi iyileştirmek adına harekete geçerken karşılaştığınız her konuda hemen aksiyon almak isteyebilirsiniz. Uzun süredir sizi rahatsız eden koşullarınızı yeniden düzenlemek isteyebilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, hafta başında her türlü konuda ve iletişimde ön planda olmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde ve kariyer hayatınızla ilgili konularda kendinizi parlatacağınız etkilerde olacaksınız. Ortamlarda yaptığınız konuşmalar ile dikkat çekeceksiniz. Kendinizi çok kolay ifade edeceksiniz, bu durum çevrenizdeki kişiler tarafından destek ve onay görecek. Fikirlerinizi kabul ettirmekte zorlanmayacaksınız. Haftanın ilerleyen günlerinde ev yuva ve ailevi konularda çok fazla takıntılı olabilirsiniz . İlişkilerinizde mükemmellik ararken çok fazla eleştirici olabilirsiniz ya da aile bireyleri tarafından eleştirilebilirsiniz. 

18 Mart tarihinde yaşanacak olan Dolunay ailevi konularda bazı netleşmeler yaşamanıza neden olurken radikal kararlar alabilirsiniz. Bazı İkizler burçları bu süreçte yaşam alanlarını değiştirme kararı alabilir. Ev almak ev satmak gibi konular Dolunayın etkisi ile sonuca ulaşabilir. Hafta sonunda Güneşin ve Merkür’ün Koç burcuna geçmesi ile gelecek planlarınızda daha istekli hevesli olacağınız bir dönem başlayacak. Her türlü planınızı hayata geçirebileceğiniz etkiler içinde olacaksınız. Ancak aceleci kararlar almanız düşünmeden hamle yapmanız istediğiniz sonuçları almanızı engelleyebilir. Birlikte çalıştığınız ekip olarak hareket ettiğiniz kişilerle uyumlu olmaya özen göstermelisiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)  

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları,  hafta başında parasal konulara odaklanarak başlıyor olacaksınız. Parasal akışınız güçlü olacak. Kazanç kapılarınızı arttırmak adına şanslı etkiler içinde olurken yaşayacağınız bazı gelişmeler sorumluluklarınızı arttırabilir. Hafta ortasına doğru yakın çevre ilişkileriniz, kardeşleriniz ve akrabalarınız ile olan iletişim gündeminiz olabilir. Yakın çevrenizdeki bazı kişilerin tavırları sizi rahatsız edebilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanırken bazı konularda anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz. 

18 Mart’ta yaşanacak olan Başak Dolunayı ile yakın çevre ilişkilerinizi yeniden gözden geçirirken önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkilerinizde bitişler söz konusu olabilir. Çevrenizdeki kişilerin sorumluluklarını üzerinize almak durumunda da kalabilirsiniz. İlişkilerinizde alma verme dengesini sorgulayabilirsiniz. Güneş ve Merkür’ün Koç burcuna geçmesi ile kariyer hayatınızda önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. İş arayan Yengeç burçları bekledikleri işe kavuşabilir. Bazı Yengeç burçları ise terfi edebilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos) 

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları,  hafta başında fiziksel görüntünüzde bir takım değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Moral ve motivasyonunuz oldukça güçlü olabilir. Yaşamınızdaki her konuda daha istekli ve hevesli olacağınız bir etkidesiniz. Her türlü sorumluluğun kolayca üstesinden gelebileceksiniz. Hafta ortasına doğru parasal konularda takıntılı düşünceler içine girebilirsiniz. Gelirlerinizi arttırmak isterken bazı konulara takılı kalabilirsiniz. Eşinizin kazançları ya da ortak kazanımlar ile ilgili girişimlerde bulunurken her konuda sağlam adımlar atmak isteyeceksiniz. 

18 Mart’ta yaşanacak olan Dolunayın etkisi ile krediler, borçlar, ortaklaşa gelirler ve kazançlar konusunda önemli kararlar alabilirsiniz. Finansal konularda radikal değişimler içine girebilir kalıcı yatırımlar yapabilirsiniz.Güneş ve Merkür’ün Koç burcuna geçmesi ile seyahat planlarınız devreye girebilir. Uzak mesafeden beklediğiniz haberler gelebilir. Eğitim ve ticari konularda önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Sosyal medya üzerinden yaptığınız işlerde görünürlülüğünüz artabilir. Yeni bir iş anlaşması yapmanız söz konusu olabilir. Geleceğinize yönelik önemli girişimlerde bulunabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, hafta başında her türlü konuda biraz daha geri durmak isteyebilir geleceğinize yönelik planlar yapabilirsiniz. Ancak bu planları ortaya koymak adına bekleme kararı alabilirsiniz. Hafta ortasına doğru yaşamınızdaki her türlü konuda kuruntulu düşünceler içine girebilirsiniz. 

18 Mart’ta burcunuzda yaşanacak Dolunay ile hayatınızdaki bir çok konuya nokta koymak isteyebilirsiniz. Dolunayın etkisi ile önemli farkındalıklar yaşayarak radikal kararlar almanız söz konusu olabilir. İlişkisi olan Başak burçları ilişkilerini bir ileri boyuta taşıma kararı alırken sorunlu ilişkisi olanlar ise duygusal yaşamlarında bitiş kararı alabilir. İlişkisi olmayan Başak burçları ise uzun vadeli birlikteliklere adım atabilir. Güneşin ve Merkür’ün Koç burcuna geçmesi ile geleceğe yönelik yatırımlarınız odağınız olabilir. Ortaklaşa gelirler konusunda önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Parasal konularda önemli adımlar atabilirsiniz. Korkularınızın üzerine gideceğiniz bu dönemde her türlü riski almaktan çekinmeyeceksiniz ancak yine de acele kararlar vermekten uzak durmalısınız.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, hafta başında gireceğiniz her türlü sosyal ortamda parlayacağınız etkiler içinde olurken önemli kişiler ile güçlü bağlantılar kurarak fırsatlar yakalayacaksınız. Geleceğe yönelik planlarınızı hayata geçirmek adına sorumluluk almadan çekinmeyeceksiniz. Yaşanacak Dolunayın etkili ile içsel olarak önemli farkındalıklar elde edebilirsiniz. Arkanızdan dönen gizli saklı olayları öğrenebilirsiniz ve bununla beraber bazı kişileri hayatınızdan çıkarma kararı alabilirsiniz. Dolunayın etkisini yaşamınızın kapalı alanında yaşayacak olduğunuz için içsel olarak yaşamınıza dair önemli kararlar alabilir bir takım yüzleşmeler içine girebilirsiniz.

Güneş ve Merkür’ün Koç burcuna geçmesi ile ortaklıklar ve birliktelikler adına önemli fırsatlar elde ederken yeni başlangıçlar yapmanız söz konusu olabilir. İlişkiler konusunda daha istekli ve hevesli olabilirsiniz. Ancak acele verilen kararlar yanlış adımlar atmanıza neden olabilir ya da yanlış ilişkiler içine çekilebilirsiniz. İlişkisi olan Terazi burçları bu dönemde kendilerini partnerlerine karşı çok daha kolay ifade edebilir. İlişkilerinizde enerjiniz ve motivasyonunuz yüksek olabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, hafta başında kariyer hayatınızla ilgili sorumluluklarınız artarken değişen şartlar ve koşullar otorite figürleri ile fikir ayrılıkları yaşamanıza neden olabilir. İş hayatınızda yapacağınız önemli konuşmaları başka bir zamana ertelemeniz sizin için daha doğru olacaktır. Salı günü iş hayatınızda beklemediğiniz planlamadığınız süreçler yaşayabilirsiniz. Sakinliğinizi korumalı düşünerek hareket etmelisiniz. Yaşanacak Dolunayın etkisi ile sosyal çevrenizdeki kişilerle ya da içinde bulunduğunuz gruplarla ilgili önemli gelişmeler yaşayabilir, radikal kararlar alabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki bazı kişileri yaşamınızdan çıkarabilirsiniz. Gelecek planlarınız ile ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. 

Güneş ve Merkür’ün Koç burcuna geçmesi ile günlük rutinlerinizde yenilikler yapma kararı alabilirsiniz. İş ortamınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla uyumlu ilişkiler içinde olabilirsiniz. Kariyer hayatınızda beklediğiniz terfileri ya da değişimleri yaşamanız söz konusu olabilir. Hafta sonunda sağlığınızı ilgilendiren konular önem kazanabilir. Uzun süredir beklettiğiniz kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Kazalara ve sakarlıklara karşı dikkatli olmalısınız.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, hafta başında ticari konular, uzun mesafe yolculuklar, hukuksal ve eğitim konularınız gündem olabilir. Yabancılarla olan iletişiminiz hızlanabilir. Salı günü önemli ticari anlaşmalar yapabilirsiniz. Hafta ortasına doğru kariyer hayatınızla ilgili bazı konularda takıntılı düşünceler geliştirebilirsiniz. Çok daha fazla titiz ve alıngan olabilirsiz. Dolunayın etkisi ile iş hayatınızla ilgili bir devri kapatıp yeni bir devri başlatabilirsiniz. Kariyer hayatınızda radikal değişimler içine girebilirsiniz. Bazı Yyay burçları Dolunayın etkisi ile önemli kariyer fırsatları yakalayabilir. Bazı Yay burçları ise işten çıkma kararı alabilir. 

Güneşin ve Merkür’ün Koç burcuna geçmesi ile aşk hayatınızla ilgili konularda daha girişken ve enerjik olabilirsiniz. Flörtöz etkiler içinde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Belki de hayatınızın aşkı ile tanışabilirsiniz. Aşk hayatınızda yaşadığınız sorunların kolaylıkla üstesinden gelebilirsiniz. Kendinizi kolayca ifade edebilirsiniz ve partneriniz tarafından anlaşılmak çok daha kolay olabilir. 

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak) 

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, hafta başında ödemeler, krediler, borçlar ve alacaklar gündeminiz olurken parasal konularda sorumluluk almanızı gerektiren şartlar koşullar oluşabilir. Gelir gider dengenizi yönetmekte zorlanabilirsiniz.Haftanın ilerleyen günlerinde ise ticari konularda sözleşmeler gündeminiz olurken takıntılı düşünceler içine girebilirsiniz. Bazı konularda karar almakta zorlanabilirsiniz. Dolunayın etkisi ile önemli bir ticari anlaşma yapabilirsiniz. Yürüttüğünüz hukuksal işlerde sonuçlanmalar söz konusu olabilir. Ayrıca yurt dışı işlerinizde radikal dönüşümler yaşayabilirsiniz. 

Güneşin ve Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle ailevi konular gündeminiz olabilir. Aile içinde ev ve yuva konularında uzun süredir başlatmak istediğiniz konuları hayata geçirebilirsiniz. Bazı Oğlak burçları bu dönemde taşınma kararı alırken ebeveynlerinizle ilgili konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Bazı Oğlak burçları ise uzun süredir erteledikleri tadilat ve dekorasyon işlerini başlatabilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, hafta başında ilişkileriniz gündeminiz olabilir. Değişen koşullar ilişkilerinizde sorumluluk almanıza neden olabilir. Partnerinizin sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hafta ortasına doğru finansal koşullarınızda bazı değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Parasal alanda korkularınız tetiklenebilir. Kendinizi güvende hissetmeyebilirsiniz. 

Dolunayın etkisi ile partnerinizin kazançları ile ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde ve borçlarınızda yeni süreçler başlatabilirsiniz. Beklediğiniz krediler varsa sonuçlanabilir Güneş ve Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle sunumlar ve projeler alanı hız kazanabilir. Yaratıcılığınız artabilir, fikirlerini çevrenizdeki kişilere kolayca kabul ettirebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle kardeşleriniz ve akrabalarınızla keyifli planlar yapabilirsiniz. Kardeşlerinizden ya da akrabalarınızda alacağınız haberler sizleri mutlu edebilir. Hane içinden alacağınız bebek haberi sizleri sevindirebilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başında günlük rutinleriniz, çalışma ortamınız ve birlikte iş yaptığınız kişilerle olan ilişkileriniz gündeminiz olabilir. İş hayatınızda bir takım değişimler söz konusu olabilir. Hafta ortasına doğru duygusal hayatınızda vesveseleriniz artabilir. Takıntılı düşünceler geliştirebilirsiniz. Evliliğiniz ve ilişkilerinizi ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsiniz. 

Dolunayın etkisi ile uzun süreli ilişkilerinizi sonlandırma kararı alırken bazı Balık burçları önemli yüzleşmeler yaşayabilir. Bu dönemde ortaklıklarınızda ve evliliklerinizde uzun süredir çözümlenemeyen konuları çözebilirsiniz. Yaşantınızda ilişkiler adına bir devir kapanabilir. Güneşin ve Merkür’ün Koç burcuna geçmesi ile yeni kazanç kapıları elde edebilir, finansal konularda güçlenebilirsiniz. Parasal anlamda yeni girişimlerde bulunurken harcamalarınıza da dikkat etmeniz gerekir. Düşüncesizce yapacağınız girişimlerde para kayıpları yaşayabilirsiniz. Para kazanmak adına atacağınız her adımda dikkatli olmalısınız. Ayrıca bu dönemde bir yeteneğinizden finansal kazanç sağlamanızda söz konusu olabilir.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.