Haftalık Burç Yorumları- 29 Kasım Haftası

29 kasım

29 Kasım – 5 Aralık haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

29 Kasım – 5 Aralık Haftasının Genel Etkileri Neler?

Haftaya Pazartesi yaşanacak olan Güneş ve Merkür kavuşumu ile harika bir enerjide başlayacağız. Niyetlerimizi dileklerimizi ortaya koymak adına gökyüzü adeta bize gülümsüyor olacak. Güneş ve Merkür uyumu başka insanların hayatına dokunmak adına iyilik yapmak adına ruhani bir akışı da getirecek.

Salı ve Çarşamba günleri otoritelerden destek görebiliriz görev ve sorumluluklarımızı istekle yerine getirebiliriz. Bu dönem yapacağımız konuşma ve görüşmeler uzun soluklu olumlu sonuçlar getirebilir.

Cumartesi günü sabah 10:43’de Yay burcunda Tam Güneş Tutulması gerçekleşiyor olacak. Bu Tutulma 1.5 yıldan beri İkizler- Yay aksında yaşadığımız Tutulmaların sonuncusu olacak ama yılın ilk 5 ayında bunun etkilerini hayatımızda hissedeceğiz.

Güneş Tutulmaları, Ay Tutulmaları gibi gizli konuları krizli konuları ön plana çıkarmaz. Yaşantımızda yeni farkındalıklarla olumlu enerjileri hayatımıza getirir. Hatta oldukça cesaretli olabiliriz.            

29 Kasım – 5 Aralık Haftalık Burç Yorumları

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇLAR (21 MART – 20 NİSAN) 

Koç Burcu

Haftalık burç yorumları için Koç burcuyla giriş yapıyoruz. Sevgili Koç ve yükselen Koç burçları, hafta ortasına kadar ilişkileriniz ön planda olacak. İlişkisi olanlar hafta ortasına kadar sevdiklerinden önemli destekler alabilir. İlişkisi olmayan Koç burçları ise hafta ortasına kadar flörtöz etkilerde olabilir. Cumartesi günü yaşanacak olan Güneş Tutulması ise eğitim, ticaret ve yurt dışı konularını altı ay boyunca etki altına alınacak.

Hukuksal işleriniz varsa bu dönemde sonuca ulaşabilir. Gelecek hedeflerinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.  Salı ve Çarşamba günü iş hayatınızda sorumluluk duygunuz ön planda olacak, yöneticilerinizden beklediğiniz destekler varsa bu dönemde alabilirsiniz. Terfi ya da zam konuşması yapabilirsiniz. Hafta boyunca ailenizle ilişkilerinizde daha uyumlu enerjiler içinde olacaksınız. Ayrıca bu süreçte yeni bir eğitim programını başlatabilir yada uzaklara yurt dışına taşınma kararı alabilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR (21 NİSAN -20 MAYIS) 

Boğa Burcu

Sevgili Boğa ve yükselen Boğa burçları, haftaya ortak finansal kaynaklarınızla ilgili konulara yoğunlaşarak başlayacaksınız. Ailenizin ya da eşinizin gelirleri ile ilgili bir takım düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Aile içinde yaşanan bir sağlık sorunu ile ilgilenmeniz gereken koşullar oluşabilir. Aile içinde ki krizleri yönetmek durumunda kalabilirsiniz.

Hafta ortasında sosyal çevrenizden olumlu sizi mutlu eden destekler alabilirsiniz. Tutulmanın etkisiyle finansal koşullarınızı arttırmak anlamında fırsatlar elde edebilirsiniz. Uzun süredir yapmayı düşündüğünüz bir yatırımı gerçekleştirebilirsiniz. Parasal anlamda her türlü belirsizlikleri sonlandırabileceğiniz olumlu etkiler alacaksınız. Duygusal hayatınız da bu hafta uzun süredir partnerinizle devam eden sorunlarınızı masaya yatırabilirsiniz. İlişkisi olmayan Boğa burçları kendilerini yalnızlık duygusu içinde hissedebilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER (21 MAYIS- 21 HAZİRAN) 

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, hafta başında iletişim konularınız hızlı bir akışta olacak. Pazartesi ve Salı günleri iletişim trafiğiniz hızlı olabilir. Hafta ortasından itibaren finansal koşullarınızı iyileştirmek adına girişimlerde bulabilirsiniz. Çarşamba dan sonra haftayı biraz daha akışında yaşamak isteyebilirsiniz.

Cumartesi yaşanacak Güneş Tutulması ilişkiler evinizi etkisi altına alacak. İlişkisi olmayan İkizler burçları bu dönemde yeni ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişkiye başlayabilirsiniz. İlişkilerinde problemi olan ise ilişkilerini bu dönemde gözden geçirip sorunlarını çözme kararı alabilir. Evli olanlar eşlerinin ailesinden önemli destekler alabilir. Aşk hayatınızda temiz bir sayfa açacağınız bu dönemde ilişkilerinizle ilgili belirsizlikler bulanık durumlar tamamen kalkacak. Tutulmanın etkisiyle duygusal hayatınız düzene girecek.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER (22 HAZİRAN – 22 TEMMUZ) 

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç burçları iş hayatınızdaki iletişimin hız kazanacağı ekiler alacaksınız. Hafta ortasında eşiniz yada partnerinizle ilgili çözemediğiniz konular yeniden gün yüzüne çıkabilir. Ekim ayından bu zamana yaşadığınız sorunlar tekrar krizli bir şekilde gündeminiz olabilir. Eşinizin iş koşulları ile ilgili problemler sizleri de olumsuz yönde etkileyebilir.

Cumartesi günü  Güneş tutulması iş alanınızda olacak bu süreçte iş arayan Yengeç burçları yeni başlangıçlar yapabilir. İş değişimi yada terfi konularınız gündem olabilir. Hafta boyunca tutulmanın da etkisiyle günlük rutinlerinizde değişme gidebilirsiniz. Bu hafta sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir haftada olacaksınız sevgili Yengeçler. Ufak tefek rahatsızlıklarınızı büyümeden rutin kontrollerinizi yaptırmalısınız. Bu hafta aile içinde hassas konular söz konusu olabilir. Ebeveynlerinizle gergin ortamlar yaşanabilir. Hafta boyunca tüm seçimlerinize ve kararlarınıza dikkat etmelisiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR ( 23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS) 

Aslan Burcu

Sevgili Aslan  ve yükselen Aslan burçları gökyüzünde etkin olan Yay burcunun enerjisi sizi pozitif anlamda etkiliyor olacak. Hafta boyunca keyif aldığınız konulara hobilerinize yönelmek isteyeceksiniz. Genel anlamda flörtöz bir etkide olacaksınız. Sevdikleriniz ile birlikte olmak size keyif verecek.

Pazartesi ve Salı günü iş ortamınız ve sağlığınızla ilgili konularda destekleniyor olacaksınız. Aile büyüklerinizle vakit geçirmek sizin ruhunuzu besleyecek. Çarşamba’dan sonra evinizle ilgilenmek isteyeceksiniz. Cumartesi günü Tutulmanın etkisiyle birlikte aşk hayatınız etki altına girecek. Ayakları yere sağlam basan bir ilişki içine girebilirsiniz. İlişkisi olan Aslan burçları bu dönemde aşklarını dolu dizgin yaşayacakları etkiler alacak.  Güneş Tutulması sizi umut dolu yapacaktır. Geçtiğimiz yıl yaşadığınız zorluklardan sonra rahat bir nefes aldığınızı hissedeceksiniz.

BAŞAK YÜKSELEN BAŞAKLAR (23 AĞUSTOS-22 EYLÜL) 

Başak Burcu

Sevgili Başak ve yükselen Başak burçları ev ve yuva konularının ön planda olduğu bir haftaya giriş yapacaksınız. Ev içinde yeni düzenlemeler içine girebilirsiniz. Ev içinde tadilat konuları ya da taşınma konularınız ön planda olabilir. Kardeşler kuzenler ve aile büyükleri ile bir araya gelebilirsiniz. Aile içinde daha dengeli ve uyumlu olacaksınız. Çarşambadan sonra biraz içe dönük olabilirsiniz.

Cumartesi günü Güneş Tutulmasının etkisiyle yine ev konularınız gündem olacak. Bu süreçte evinize daha çok vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Evlilik düşüncesi olan Başak burçları partnerleri ile yaşamlarını birleştirme kararı alabilir. İlişkisi olmayan Başak burçları evliliğe gidecek sağlam bir ilişki içine girebilir. Ayrıca bu hafta fikirlerinizi ortaya dökmek adına da destekler alacaksınız. Çevrenizdeki kişilere fikirsel destekler verebilirsiniz. Bazı Başak burçları bu dönemde yakın çevre ilişkilerinde yönlendirici bir rol üstlenebilir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER (23 EYLÜL-22 EKİM) 

Terazi Burcu

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi burçları geçtiğimiz haftalarda finansal koşullarınızla ilgili krizli durumlardan geçtiniz. Bu haftadan itibaren daha çok zihinsel konulara yoğunluk vereceksiniz. Güneş Tutulmasının etkisiyle başvuru ve girişimlerinizde destekleneceğiniz etkiler alacaksınız. Uzun süredir çözümlenemeyen finansal bir krizi bu dönemde sonuçlandırabilirsiniz.

Tutulmanın etkisi ile kardeşlerinizden anne babalarınızdan önemli destekler alabilirsiniz. İletişim içinde olduğunuz insanlarla ilişkilerinize yoğunlaşabilirsiniz. Daha çok yazmak çizmek fikir üretmek isteyeceğiniz etkiler alabilirsiniz. Duygusal hayatınızda sizi yoran koşulları sonlandırmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte ilişkisinde problem yaşayan Terazi burçları ayrılık kararı alabilir. İlişkisi olmayan Terazi burçları ise yakın çevrelerindeki kişilerin tanıştırdıkları bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlayabilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER (23 EKİM-22 KASIM) 

Akrep Burcu

Sevgili Akrep ve yükselen Akrep burçları, hafta boyunca sakin enerjiler içinde olacaksınız. Bu hafta geleceğe yönelik planlarınız önem kazanabilir. Pazartesi ve Salı günleri finansal koşullarınızda ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Venüs’ün yapacağı olumlu açı ile hafta ortasında kendinizi daha rahat ifade edecek yeteneklerinizi ortaya kolayca koyabileceksiniz.

Tutulmanın etkisi ile yeni ticari anlaşmalar yapabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili planlarınızda parasal kaynaklarınızı arttırma fırsatı elde edeceksiniz. Yetenekli olduğunuz konularda yeni girişimler içine girebilirsiniz. Bankalar, krediler ve borçlarınızla ilgili yaşayacağınız gelişmeler yüzünüzü güldürebilir. Duygusal hayatınızda biraz kaygılı olabilirsiniz. Attığınız her türlü adımda sevdiklerinizin desteğini ya da onayını almak isteyeceksiniz. Bekledikleri desteği göremeyen Akrepler bu dönemde kırılgan olabilir. Duygusal yaşamınızda beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. İlişkisi olan Akrep burçları partnerleri ile ortaklaşa bir iş içine girebilir.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR (23 KASIM-22 ARALIK) 

Yay Burcu

Sevgili Yay ve yükselen Yay burçları, bu hafta burcunuzda yaşanacak Güneş Tutulmasının olum etkisi altında olacaksınız. Pazartesi günü Güneş ve Merkür kavuşumu ile niyetlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Hafta genelinde ticari anlaşmalar yeni iş fırsatları elde edebilirsiniz. Mars 12.evinizde olduğu için kazalara ve sakarlıklara karşı dikkat etmelisiniz.

Cumartesi gününden itibaren hayatınızda adeta yeni bir sayfa açıyor olacaksınız. Ortak iş yaptığınız kişiler varsa ortaklaşa yapılan işleri dengelemek isteyebilirsiniz. Eşinizin problemleri ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İlişkisi olmayan Yay burçları sosyal çevrelerinden ya da arkadaş gruplarından tanıştıkları bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlayabilir. İlişkisinde problem olan Yay burçları yalnızlığı seçebilir. Hafta genelinde aile içindeki stresli durumlarda denge bulmakta zorlanabilirsiniz. Çarşamba gününden sonra fiziksel görüntünüzde değişim yapmak isteyebilirsiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR (23 ARALIK-22 OCAK)

Oğlak Burcu 

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burçları hafta başında içe kapanmak isteyebilirsiniz. İçsel bir huzur arayışı içinde olabilirsiniz. Bu hafta parasal konularınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz ve  yeni planlar yapabilirsiniz. Duygusal hayatınızda gerçekte ne istediğinizi sorgulayabilirsiniz. Size iyi gelmeyen her şeyi hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz. Çarşamba’dan sonra daha keyifli olacaksınız. Ancak sosyal çevrenizde yaşanan problemleri yönetmekte zorlanabilirsiniz.

Tutulmanın etkisini de iç dünyanızda yaşıyor olacaksınız. Güneş tutulmasının etkisiyle farkındalıklarınız artıyor olacak. Farkındalıklarınızın artması hayatınızla ilgili radikal kararlar almanıza neden olacak. Hafta genelinde hizmet alıp verdiğiniz yerlerde ve yürüttüğünüz işlerde kolay bir akış olacak. Sorumlu olduğunuz konularda yaşayacağınız gelişmeler yüzünüzü güldürecek. Cuma gününden sonra uzun süredir ertelediğiniz bir seyahati gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Hafta genelinde zihninizdeki düşünceleri rahat bir akışta tutmaya çalışmalısınız.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURÇLARI (23 OCAK-22 ŞUBAT)

Kova Burcu 

Sevgili Kova ve yükselen Kova burçları, haftaya ikili ilişkilerinizde yaşadığınız krizleri çözümlemek isteyeceğiniz bir enerji ile başlayacaksınız. Uzun süredir fikir ayrılıkları yaşadığınız konularda sevdiklerinizle orta yolu bulmak isteyeceksiniz. Negatif enerjilerden sıyrılarak her konuda olumlu düşünmek isteyeceksiniz. Hafta genelinde mesleki gruplar içinde fikirleriniz önem kazanacak. Yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularda büyük fırsatlar elde edebilirsiniz. Aşk hayatınızda keyifli etkiler içinde olacaksınız.

Güneş Tutulmasının etkisi ile gelecek planlarınızda radikal kararlar alabilirsiniz. Tutulmanın etkisi ile hayallerinizin peşinden koşmak isteyeceksiniz. Finansal konularda ise çözümlemeniz gereken konuları nasıl çözümleyeceğinizi bulamayabilirsiniz. Aile içinde yaşanan büyük bir sorunu çözümleyebilirsiniz. Ayrıca bu hafta araç alımı satımı konularınız ön planda olabilir. Ticari olarak yürüteceğiniz her işte olumlu destekler alacaksınız.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR (23 ŞUBAT-22 MART) 

Balık Burcu

Sevgili Balık ve yükselen Balık burçları, bu hafta kariyerinizle ilgili olumlu etkiler alacaksınız. Özellikle yöneticilerinizle iletişiminiz güçlü olacak. Yöneticilerinizden olumlu destekler alabilirsiniz. İş hayatınızda yeni başlangıçlar yeni koşullar söz konusu olabilir. Ev hayatınızla iş hayatınızı dengelemekte zorlanabilirsiniz.  Ayrıca sosyal çevreniz tarafından da bu hafta oldukça  destekleneceksiniz.

Tutulmanın etkisi ile geçtiğimiz bir buçuk yılın karmaşalarını sonuçlandıracaksınız. Hafta genelinde umut dolu olacaksınız. Yaptığınız her işi keyifle yapacaksınız. İç dünyanızda kendinize güvenmenin önemini anlayacaksınız. Kişisel anlamda bir şeylerin düzeldiği hissedebilirsiniz. Duygusal yaşamınızda tutku dolu zamanlar geçirebilirsiniz. Partnerinizle yapacağınız planlar ayaklarınızı yerden kesebilir. İlişkisi olmayan Balık burçları kariyer hayatınızda tanışacağınız bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlayabilir. Bu hafta yaşamdaki yüklerinizi adeta omuzlarınızdan attığınızı düşüneceksiniz.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.