Haftalık Burç Yorumları- 26 Eylül Haftası

haftalik-burc-yorumlari-26-eylul-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-26-eylul-haftasi

26 Eylül-2 Ekim haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

26 Eylül-2 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında terazi burcunun iki derecesinde yaşanacak Yeni Ay’ın etkisi ile ilişkilerimiz birlikteliklerimiz ön planda olacak. Duygusal hayatımızla ilgili yeni gündemler hayatımızda odak noktamız olacak. Yeni ay süresince Merkür Retro halinde olacağından ve yükselende yengeç burcunun yöneticisi olan Ay son derece etkili bir konuda olacak. Bu süreçte eski ilişkilerimiz yeniden hayatımıza çekilirken bizler kime güven duyuyorsak hayatımızda kendimizi nereye ait olarak hissediyorsak duygusal güven ihtiyacımız nerede tamamlanıyorsa tercihlerimizi buna göre yapıyor olacağız. Ayrıca duygusal hayatımızla ilgili konularda son derece abartılı hisler içinde olmamızda söz konusu olabilir. Yeni aşklarımız ile eski aşklarımız arasında bir tercih yapma noktasında kalabiliriz. Partnerimizden kendi hayatımıza dair önemli destekler görebiliriz. 

Venüs’ün terazi burcuna geçmesi ile ilişkilerimizde daha adil ve daha dengeli tavırlar sergileyebiliriz, her konuda daha stratejik hareket ederek buna göre kararlar alabiliriz. 

İki yıldır etkin olan Uranüs Satürn karelerinin yeniden devrede olması ile hayatımızda kontrol dışına çıkan koşullar nedeni ile mevcut düzenlerimizi değiştirmek zorunda kalabiliriz. Bu düzenleri değiştirirken fazlaca kısıtlanıp sorumluluk almak zorunda kalabilir ve oldukça yorulabiliriz. 

Hafta sonu yaşanacak olan Venüs Jüpiter karşıtlığı ile aşk hayatımızda ve parasal konularda daha dalgalı durumlar içinde olabilir bazı konularda karmaşalar yaşayabiliriz.

19 Eylül- 25 Eylül Haftasının Genel Etkileri Neler? 

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, hafta başında ikili ilişkilerinizdeki iletişimin trafiğinin oldukça yoğun olduğu etkiler içinde olabilirsiniz. 2021 yılı boyunca etkin olan Uranüs Satürn karelerinin sonuncusu bu hafta devrede olurken sizleri sosyal çevrenizle ilgili değişimlere gitmeye zorlayabilir. 8 Kasım’a kadar etkin olacak bu süreçte arkadaşlıklarınızla alakalı yeni düzenlemeler yaparken yaşadığınız sorunlar daha görünür hale gelebilir. Ayrıca bu süreçte finansal koşullarınızdaki istikrarsızlıklar devam edebilir. 

Terazi burcunda yaşanacak olan Yeni Ay’ın etkisi ile aşk hayatınızda ve ilişkilerinizde yeni gündemleriniz odak noktanız olacaktır. Bu süreçte bazı koç burçları ilişkilerindeki problemleri çözüme kavuştururken bazı koç burçları ise ilişkilerini sonlandırma kararı alabilir. Ayrıca Yeni Ay’ın etkisi ile günlük hayatınızda yarım kalan bir çok şeyi tamamlama ve sonuçlandırma fırsatı elde edebilirsiniz. Bu hafta  kariyerinizle ilgili sizleri destekleyecek olumlu koşullar söz konusu olabilir. Venüs’ün terazi burcuna geçmesi ile aşk hayatınızda daha dengeli, paylaşımcı etkiler içinde olabilirsiniz. İlişkilerdeki uyum, heyecan ve  keyifli paylaşımlar ön plana çıkabilir. Hafta boyunca ilişkilerinizle ilgili konularda bakış açınız oldukça değişebilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, hafta başında sizin için kariyeriniz toplumdaki yeriniz ve kendi ihtiyaçlarınız ön planda olabilir. Bu hafta çalışma hayatınızda yapmak istediğiniz değişimlerde ya da yaşadığınız gelişmeler de özgürlüğünüz kısıtlanıyor gibi hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde partnerlerinizin çevresi ile ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Terazi burcunda yaşanacak Yeni Ay’ın etkisi ile çalışma koşullarınızda kendinizi ortaya koyduğunuz alanlarda bir yenilenme enerjisi içinde olabilirsiniz. Hobilerinizle ilgili önemli kazanç fırsatları elde ederken spekülatif yatırımlardan yana şanslı olabilirsiniz. Ayrıca aşk hayatınızla ilgili konularda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Hafta başında hedeflerinize giden yolda kendinizi daha tutkulu ve hırslı hissedebilirsiniz. 

Venüs’ün terazi burcuna geçmesi ile sağlıkla ilgili sorunlarınız varsa olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Ayrıca bu süreçte iştahınız oldukça artarken tatlıya olan düşkünlüğünüz yoğunlaşabilir. İş arkadaşlarınız vesilesiyle yeni bir iş fırsatı elde edebilirsiniz. Duygusal hayatınızda ise iş arkadaşlarınızın aracılığı ile tanışacağınız bir kişi ile ilişkiye başlayabilirsiniz. Hafta sonu ise biraz rehavet dolu olabilir tembellik yapmak isteyebilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, hafta başında koşturmalı aktif enerjiler içinde olabilirsiniz. Bu koşuşturma içinde yorulup sizi mutlu eden şeylere yönelmek isteyebilirsiniz. Terazi burcunda yaşanacak Yeni Ay’ın etkisi ile bir taraftan aşk hayatınıza ilgi alanlarınıza yönelmek isterken bir taraftan da ev içindeki sorunları çözmeniz gereken koşuşturmalar olabilir. Ayrıca eğitimler, ticaret, uluslararası ilişkiler, hayallerimiz ve hayata bakış açımızla ilgili konularda kontrol dışına çıkan durumlar planlamadığımız aksilikler yaşamanıza neden olabilir.

Venüs’ün terazi burcuna geçmesi ile aşk hayatınızla ilgili konularda fırsatlar elde edebilirsiniz. Daha flörtöz ve göz önünde olabilirsiniz. Yeteneklerinizi ve kendinizi daha kolay ortaya koyabilirsiniz. Görsel anlamda bir değişime gidebilirsiniz ve kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyen ikizler burçları uygun zaman diliminde olacaktır. Hafta sonu ise sosyal çevrenizden önemli destekler alabilirsiniz. Hafta sonu ise ev içindeki konularda bazı karışıklıklar ya da kafa karıştırıcı durumlar söz konusu olabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, hafta başında enerjini ve motivasyonunuz düşük olabilir bazı sağlık sorunları yaşamanız mümkün olabilir. Ayrıca duyacağınız bazı dedikodular sizde sinirsel gerginlikler yaşatabilir. Uranüs Satürn karelerinin etkisi ile ortaklaşa paralarınız eşten gelen kaynaklarınızla alakalı olarak düzenlemeye çalıştığınız konularda bazı engeller yaşarken sorumluluklarınız sizi yorabilir. Hayata geçirmek istediğiniz hedeflerinizde finansal koşullarınız sizler için engel teşkil edebilir. 

Terazi burcunda yaşanacak Yeni Ay’ın etkisi ile ev ve yuva konularınızdaki süreçlerinizde ortak noktayı bulmak sizin için kolay olacaktır. Ev içindeki sorunlarınıza yakın çevrenizden destekler görebilirsiniz. Aile içinde geçmişten gelen konuları düzeltecek önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Venüs’ün terazi burcuna geçmesi ile ev için para harcayabilirsiniz. Ev içinde bazı düzenlemeler yapabilirsiniz. Uzun süredir ertelediğiniz dekorasyon ve tadilat konularını hayata geçirebilirsiniz. Ayrıca aile büyüklerinizden finansal destekler görebilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, hafta başında hedeflerinizin peşinden koşacağınız oldukça sosyal olacağınız davetlerde aranan isim olacağınız koşuşturmalar içinde olabilirsiniz. Uranüs Satürn karelerinin etkisi ile son bir yıldır ilişkilerinizle ilgili ya da kariyer hayatınızla ilgili karışık yönetemediğiniz koşullardan geçiyorsanız bu konularda 8 Kasım’a kadar olan süreçte sorunlarınız daha görünür hale gelirken sonrasında bir iyileşme süreci içinde olacaksınız. Bu süreçten sonra hem iş hayatınızda hem ilişkilerinizde düzen oturtmak sizler için daha kolay olacaktır. 

Terazi burcunda yaşanacak Yeni Ay’ın etkisi ile kardeşler kuzenler akrabalarınızla alakalı yeni konular gündeminiz olabilir. Yakın çevre ilişkilerinizde bazı kişilere finansal destek olmanızı gerektirecek durumlar yaşanabilir. Venüs’ün terazi burcuna geçmesi ile yakın çevre ilişkilerinizde daha dengeli uyumlu olacağınız enerjiler söz konusu olabilir. Geçmişten gelen sorunlar küskünlükler son bulabilir. Ayrıca Venüs terazi sosyal medyadan ya da uzak mesafeden bir ilişkiyi gündeminiz yaparken partnerinizle iletişim trafiğiniz artabilir. Hafta sonu ise hayatınızda bolluk bereket enerjisi hakim olabilir. Finansal koşullarınızda geleceğe yönelik önemli kararlar alabilirsiniz. Kariyer hayatınızla ilgili alacağınız kararlarda aceleci davranmamalısınız.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, hafta başında kariyer hayatınızdaki koşuşturmalarınız ön planda olurken birden fazla işe yetişmeniz gerekebilir. Ayrıca günlük koşullarınızda sağlığınızla ilgili konularda çalışma ortamınızda bir düzen değişimi içine girerken bazı kontrol dışına çıkan durumlar fazlaca sorumluluk almanıza neden olabilir. Hayatınızda günlük rutinlerinizde değiştirmek istemediğiniz düzenleri değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. 

Terazi burcunda yaşanacak olan Yeni Ay’ın etkisi ile finansal konularda önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Gelirlerinizi arttırmak adına yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kendi değerinizi bu süreçte çok daha iyi fark edebilirsiniz. Ayrıca ilişkiler ve gelecekle ilgili hedeflerinizde yeni kapılar açılabilir. Venüs’ün terazi burcuna geçmesi ile birden fazla alanda kazançlar sağlayabilirsiniz. Beklemediğiniz sürpriz para girişleriniz olabilir. Hafta sonu ise kendinize zaman ayırmak isterken gelecekle ilgili plan ve projeleriniz üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Hedefleriniz ve bulunduğunuz koşulları kıyaslayabilir yeni kararlar alabilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, hafta başında hayatınızla yapmak istediklerinizle ilişkilerinizle alakalı koşuşturmalar içinde olabilirsiniz. Burcunuzda yaşanacak olan Yeni Ay’ın etkisi ile aşk hayatınızda bir taraftan yeni kararlar alırken diğer taraftan kontrol dışında olan konuları yönetmeniz gerekebilir. Aşk hayatınızla ilgili konularda kuruntulu ve endişeli olabilirsiniz. Aşk hayatınızda geçmişten gelen konuları toplayarak ilişkilerinize dair yeni bir sayfa açmak isteyebilirsiniz. 

Venüs’ün terazi burcuna geçmesi ile fiziksel görüntünüzde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Bu dönemde çok daha fazla göz önünde olacağınız sosyal ortamlarda aranan kişi olacağınız çevrenizin her zamankinden kalabalık olacağı etkiler alacaksınız. Ayrıca oldukça flörtöz etkiler içinde olurken birden fazla aşk itirafı ile karşılaşabilirsiniz. Bir taraftan da tüm hafta boyunca yabancılarla olan ilişkileriniz, yurtdışı seyahatleriniz aktif olurken eğitimsel konularda ki gündemleriniz hız kazanabilir. Hafta boyunca aile içindeki finansal koşulların yetersizliği gelecek hedeflerinizdeki bazı planlarınızı ertelemenize neden olabilir ya da hayata geçirmek istediğiniz konularda finansal engellerle karşılaşabilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, hafta başında finansal koşullarınızı düzenlemek parasal konularda hesap kitap yapmak ve sorunları çözmek gündeminiz olabilir. Ayrıca bu hafta ev içindeki düzeninizde bazı istikrarsızlar söz konusu olabilir. Eşinizin finansal koşulları ailevi konuları ya da kariyer hayatıyla ilgili sorunlarını çözmek size düşebilir. Bu süreçte ev içindeki ilişkilerinizi aile büyüklerinizle olan ilişkilerinizi yeniden gözden geçirirken ailevi konularda yeni bir düzen oluşturmak isteyebilirsiniz. Eşiniz ve aileniz arasında kalabilirsiniz. 

Terazi burcunda yaşanacak olan Yeni Ay ile içsel bir huzur arayışı içinde olabilirsiniz. Daha fazla kendinize dönerek ruhsal olarak şifalanmak isteyebilirsiniz. Geri planda arkanızdan çevrilen bir takım işleri öğrenebilir hayatınızdaki ilişkileri değerlendirebilirsiniz. Venüs’ün terazi burcuna geçmesi ile duygusal hayatınızda ilişkinizi göz önünde yaşamaktan kaçabilirsiniz. Hayatınızla ilgili her konuda geride durup bu zamana kadar olanları ya da yaptıklarınızı değerlendirmek isteyebilirsiniz. Hedeflediğiniz konularda geriye çekilip detaylara inmek bazı konuları çözümlemek yeniden plan yapmak isteyebilirsiniz. Uzun süredir problemli ilişkisi olan akrep burçları bu süreçte ilişkisini sonlandırma kararı da alabilir. Flört aşamasında bir ilişkiniz var ise bu dönemde adını koymadan ilerlemek isteyebilirsiniz ya da flört ettiğiniz kişi bu süreçte ilişkiyi isimlendirmek istemeyebilir sizden bu konuda zaman isteyebilir. Hafta sonu kendinize zaman ayırarak size keyif veren konulara yönelmek isteyebilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, hafta başında ilişkiler ortaklıklar ve paylaşımda bulunduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizde  hızlı hareketli ilerleyen süreçler olabilir. Yaşadığınız hızlı gelişmelerde bazı alternatifler arasında kalabilirsiniz. İletişimde bulunduğunuz kişilerle aranızda zaman zaman gerginlikler yaşayabilirsiniz. Terazi burcunda yaşanacak olan Yeni Ay ile beraber sosyal çevrenizden önemli destekler alarak yeni kaynaklar yaratabilirsiniz. Kendinize yeni hedefler belirleyerek hayatınızı yeniden düzenleyecek önemli kapıların size açıldığını fark edebilirsiniz. Kariyer hayatınızda yeni düzen arayışı içinde olabilirsiniz. 

Venüs’ün terazi burcuna geçmesi ile çevreniz her zamankinden daha kalabalık olurken çevreniz tarafından çok daha fazla takdir görebilirsiniz. Yaşamınızdaki bazı konularda kadınlardan önemli destekler alabilirsiniz. Davetler organizasyonlar arasında koşuşturabilirsiniz. Bu süreçte hayata karşı bakış açınız vizyonunuz önemli ölçüde değişebilir. Günlük rutinleriniz çalışma koşullarınızda yeni düzenler kurmak odak noktanız olabilir. Her konuda kendi düzeninizi oluşturmak isterken aldığınız sorumluluklar artabilir. Bazı yay burçlarının ise kariyer hayatlarında bazı organizasyon değişimleri söz konusu olabilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, hafta başında günlük hayat koşturmacalarınız çalışma temponuzda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla yeni bir proje ve konu üzerine yoğunluğunuzu verebilirsiniz. Uranüs Satürn karesinin etkisi ile uzun süredir hobileriniz ve ilgi alanlarınızla ilgili iş kurmak istiyorsanız finansal koşullarınızın sizi zorladığını fark edebilirsiniz. Kendi işinizi kurmak adına yürüttüğünüz çalışmalarda parasal nedenlerle bazı ertelenmeler yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki yoğunluk ve sorumluluklar nedeniyle aşk temponuza ayak uydurmakta zorlanırken bu süreçte çocuklarınızla ilgili finansal koşullar da sizleri yorabilir. 

Terazi burcunda yaşanacak olan Yeni Ay ile beraber toplum içindeki duruşunuzu iyileştirecek tanınırlığınızı arttıracak kariyer hayatınızdaki itibarınızı güçlendirecek önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Venüs’ün terazi burcuna geçmesi ile mesleki anlamda kendinizi daha iyi ifade ederken yöneticilerinizden beklediğiniz desteği görebilirsiniz. Bu süreçte iyi veya kötü iş hayatınızda herkes sizi konuşuyor olabilir, iş ortamlarınızda adınız sıkça geçebilir. Hafta sonu biraz kendinize zaman ayırmak isteyebilir ev için kendiniz için harcamalar yapabilirsiniz. Ayrıca hayalleriniz yapmak istedikleriniz eğitim hayatınız ve hedeflerinizle alakalı bazı kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Kendinizi her konuda dağınık  ve belirsiz bir ruh hali içinde hissedebilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, hafta başında sizin için hedefleriniz hayallerinizin peşinden koşmak sizi mutlu eden gelişmelere odaklanmak gündeminiz olabilir. Rekabet gerektiren her konuda daha cesur olurken risk almaya meyilli olabilirsiniz. Uranüs Satürn karesi ile iki yıldır sorumluluk aldığınız kendinizi fazlasıyla sıkışmış hissettiğiniz konularda yeni düzenler kurmak isteyebilirsiniz. Ev hayatınızdaki çalkantılar gayrimenkulleriniz ile ilgili yapmanız gereken düzenlemeler odak noktanız olabilir. Aile içindeki büyüklerinizle alakalı sağlık konularında stresli koşullar gelişebilir. Yaşam alanınızı değiştirmek adına önemli adımlar atarken bazı konuları yoluna koymak sizi zorlayabilir. 

Terazi burcunda yaşanacak Yeni Ay ile beraber hayalleriniz umutlarınız eğitim hayatınız ve yurt dışı işlerinizle ilgili önemli kapıların size açıldığını fark edebilirsiniz. Yeni Ay’ın etkisi ile vizyonunuzu genişletecek her konuda yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Bir taraftan da kredileriniz ödemeleriniz bütçe planlarınız devrede olurken parasal konularda kuruntulu ve endişeli olabilirsiniz. Venüs’ün terazi burcuna geçmesi ile hayallerinizi elde etme konusunda çok daha istekli neşeli ve hevesli olabilirsiniz. Hafta sonu ise biraz dağınık bir enerjide olabilirsiniz yapmak istedikleriniz hedefleriniz ve mevcut koşullarınız arasında kendinize yön belirlemekte zorlanabilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başında taşınma yer değiştirme aile içindeki çözümlenecek konular ev içindeki koşullarınızla alakalı koşturmalı bir enerji içinde olabilirsiniz. Uranüs Satürn karesi ile kontrol edemediğiniz koşullar kayıplarınız hayatın size getirdikleri arasında kurmaya çalıştığınız düzenlerle alakalı kendinizi daha fazla kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere karşı ekstra bir güven sorgusu içinde olabilirsiniz. Kimin sizin yanınızda olup kimin olmadığını çok daha iyi fark edebilirsiniz. Endişelerinizin kaygılarınızın biraz daha arttığını fark edebilirsiniz. Kısa vadeli planlarınızda gelişen koşullar nedeniyle bazı değişimlere gitme zorunda kalabilirsiniz. 

Terazi burcunda yaşanacak Yeni Ay ile beraber finansal koşullarınızla ilgili ortaklaşa kararlar alacağınız etkiler söz konusu olabilir. Eşiniz ya da ortağınızla beraber mevcuttaki bir finansal durumu detaylarına inerek çözüme kavuşturmanız gerekebilir. İlişkinizle alakalı konularda bir takım ortak kararları almanızı gerektiren koşullar oluşabilir. Ayrıca partnerinizden ya da eşinizden sizi destekleyici adımlar da görebilirsiniz. Venüs’ün terazi burcuna geçmesi ile dışarıdan elde ettiğiniz kaynaklarda yeni kazanç kapıları açılabilir. Beklediğiniz primler elinize geçebilir ya da çekmek istediğiniz bir kredi varsa olumlu sonuçlanabilir. Hafta sonu ise partnerinizin hayatındaki bazı karmaşaların sizlerin hayatına yansıması söz konusu olurken karmaşık koşullar içinde kaldığınızı düşünebilirsiniz.


26 Eylül- 2 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!