Haftalık Burç Yorumları- 30 Mayıs Haftası

Haftalık Burç Yorumları- 30 Mayıs Haftası
Haftalık Burç Yorumları- 30 Mayıs Haftası

30 Mayıs- 5 Haziran haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

30 Mayıs- 5 Haziran Haftasının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında ikizler burcunda yaşanacak Yeni Ay’ın etkisi ile iletişimimiz anlaşma sözleşmelerin bize getireceği bir çok fırsatla karşılaşabiliriz. Geçmişten gelen sorunları çözmek adına hareketli ve yoğun bir tempo içine girebiliriz. Kendimizi her konuda daha iyi ifade edebiliriz. Bununla beraber gölge tarafı olarak zihinsel huzursuzluklarda yaşamamız mümkün. Elde edeceğimiz fırsatlara dair anlaşma ve sözleşmeleri Merkür retrosu bitimine bırakmalıyız.

Hafta ortasında Ay yengeç burcunda olacak, her konuda alıngan olabiliriz. Hafta sonuna doğru Ay’ın aslan burcuna geçmesiyle enerjimiz yükselecek hobilerimize ve keyif aldığımız konulara yönelebiliriz. Kişisel bakım ve saç bakımı adına olumlu bir zaman diliminde olacağız.

Pazar günü Satürn beş aylık süreçteki retro hareketine başlıyor olacak. Bu süreçte geçmişte üstü kapatılan her türlü sorun biraz daha büyümüş olarak önümüze gelebilir. Bu sorunları çözmek adına sorumluluk almamız gerekebilir. Bu dönemde karşımıza çıkan her türlü soruna kesin çözümler bulmalıyız arkamıza attığımız her konu ilerleyen yıllarda karşımıza yeniden çıkacaktır.

30 Mayıs- 5 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, hafta başında İkizler burcunda yaşanacak olan Yeni Ay’ın etkisi ile ilgi duyduğunuz alanlara yönelik eğitim fırsatları elde ederken seyahat gündemleriniz ön plana çıkabilir. Ayrıca yeni anlaşma ve imzalarınız gündem olabilir ancak Merkür retrosu da sizin para evinizde ve anlaşmalar evinizde yaşandığı için bunları 4 Haziran Merkür retrosu bitimine ertelemelisiniz. 

Yeni ayın etkisi ile araç alımı ve satımı konularında da önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Ayrıca yakın çevrenizdeki kardeş ve akrabalarınızla ilgili yeni gündemleriniz oluşabilir. Hafta ortasında ailevi konularda hassas ve duyarlı olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Cuma günü ayın aslan burcunda olmasıyla aşk hayatınızla ilgili gelişmeler yüzünüzü güldürebilir birlikteliği olan koç burçları partnerleriyle keyifli planlar yapabilir. Hafta sonu Satürn’ün retro hareketine başlamasıyla yeni sosyal çevreler edinebilir, eski arkadaşlıklarınızda yollarınızı ayırabilirsiniz. Geleceğe dair hedeflerinizde  sorumluluklarınız artmaya başlayacaktır. Geçmişte çok emek vermiş olduğunuz konularda hak ettiğinizi almaya başlarken yeterince sorumluluk almadığınız konularda ise yükleriniz daha fazla artabilir. Satürn sizlere gelecek hedeflerinizle ilgili konularda önemli karmalar yaşatabilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları,  hafta başında İkizler burcunda yaşanacak olan Yeni Ay’ın etkisi ile kazancınızı arttıracak yeni plan ve projeler gündeminiz olabilir. Ayrıca bu dönemde iletişimsel işlerden, satışlardan ve eğitimlerden yeni gelirler elde etmenizde söz konusu olabilir. Bu süreçte Venüs’ün burcunuzda olması ayrıca Merkür’ün burcunuzda yaptığı retro nedeni ile her türlü gelir elde edeceğiniz fırsatta konfor ve güvenlik ihtiyacınız söz konusu olurken yeni girişimlerinizi retro sonrasına ertelemelisiniz.

Yeni Ay’ın etkisi ile geçmişte gündeminiz olan bir proje yeniden önünüze gelebilir ve bunu tamamlama fırsatı elde edebilirsiniz. Hafta ortasında yakın çevre ilişkilerinizde daha hassas ve alıngan olabilirsiniz. Cuma günü Ay’ın aslan burcunda olmasıyla aile içinde liderlik etmenizi gerektiren durumlar söz konusu olabilir. Ailenizle birlikte hobilerinize yönelerek keyifli vakit geçirebilirsiniz. Hafta sonu Satürn’ün retro hareketine başlamasıyla sabırlı ve sükûnette kalırsanız, kariyerinizde ön plana çıkabilirsiniz. Aklınızda herhangi bir iş varsa, bunu kurabilir, uzun zamandır planladığınız iş geçişini gerçekleştirebilirsiniz. Tabi bunun için nelerden fedakârlık edebilirsiniz, ne kadar ileri gidebilirsiniz bunu hesaplamanız gerekir. Bu süreçte geçmişte kariyer hayatınızda arkanıza attığınız sorumluluk almadığını konular yeniden çözümlenmek üzere önünüze gelebilir. Yeni hedeflerinizin önünde engel olabilir. Bu süreçte kariyer hayatınızda  karşınıza çıkan her türlü sorunu çözerek ilerlemelisiniz çünkü Satürn retro zamanları çözülmeyen konular ve alınmayan sorumluluklar her seferinde önünüze gelecektir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, hafta başında burcunuzda yaşanacak olan Yeni Ay’ın etkisi ile yeni fikirler yeni projeler üretebilir yaşamınızda önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni Ay’ın etkisi ile fiziksel görüntünüzde değişimler yapmak isteyebilir ortaya yeni bir siz koymaya karar verebilirsiniz. Uzun süredir hayalini kurduğunuz bir şeye kavuşmak için şans elde edebilirsiniz. Yaşamınızdaki her konuda kendinize yeni bir sayfa açmak isteyebilirsiniz ancak başlangıçlarınız için burcunuzda geri hareketine başlayarak boğa burcunda retrosuna devam eden yönetici gezegeniniz Merkür’ün düz hareketine geçmesini beklemelisiniz. 

Hafta ortasında duygusal hayatınızla ilgili konularda daha hassas alıngan ve içsel davranabilirsiniz. Cuma günü  yakın çevreniz ve akrabalarınızla ilgili gündeminiz olurken yakınlarınızın sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hafta sonu Satürn’ün retro hareketine başlamasıyla hayata bakış, felsefe, eğitim öğretim, yabancılarla olan ilişkiler, hukuksal konular, yurt dışı işleri ile ilgili konularda çalışmalarınız, beklentileriniz ya da işleriniz varsa neler yapmanız gerektiği neleri bırakmanız ve ilerlemeniz için nasıl davranmanız gerektiği ile ilgili süreçlerden geçiyor olacaksınız. Yarım bıraktığınız bir eğitim yabancılarla ilişkilerinizde üstü kapatılan sorunlar yeniden gündeminiz olabilir. Bu süreçte  hukuksal konularla alakalı bazı sıkıntılar yaşıyor olsanız da duruma bakış açınızı değiştirdiğiniz takdirde çözüme ulaştırabilirsiniz. Satürn retrosu hayatınızı yeniden yapılandırma konusunda size destek olacaktır.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz) 

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, hafta başında ikizler burcun da yaşanacak olan Yeni Ay’ın etkisi ile rahat ve huzurlu bir döneme giriş yapıyor olacaksınız. Mental olarak kendinizi daha rahatlamış hissedecek iç huzurunuzu bozacak her şeyden uzak kalmak isteyeceksiniz. Bu dönemde bazı yengeç burçları iş yaşamlarında bekledikleri terfiyi alırken çalışma koşullarınızda yenilik ve iyileşmeler yaşayabilirsiniz. 

Hafta ortası sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir cuma günü ise parasal konularda dürtüsel davranmamaya dikkat etmelisiniz . Bazı kişiler sizden finansal konularda destek isteyebilir ancak iyi niyetinizin suistimal edilmemesine özen göstermelisiniz. Hafta sonu Satürn’ün retro hareketinin başlaması ile kredi, vergi, sigorta, prim, nafaka, miras, ortaklı gelirleri ilgilendiren konular gündeminizde olabilir. Bu süreçte hayat arkadaşınızla, eşinizle beraber alacağınız ortak kararlarımız olabilir.  Daha öncesinde ortak kaynaklarınızda üstü kapatılan sorunlar yeniden önünüze gelebilir ve önemli yüzleşmeler yaşanabilir. Bu noktada daha gerçekçi olmanız yaşadığınız sorunlara kesin çözümler üretmeniz önemli olacaktır çünkü kapanmayan meseleler bir daha ki satürn retrosunda daha fazla büyüyerek önünüze gelebilir. Satürn retrosu aydınlanmanıza, içinizdeki korkulara, endişelere, tepkilere farklı bir bakış açısıyla bakmanıza yardımcı olacaktır.  

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos) 

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, hafta başında ikizler burcunda yaşanacak olan Yeni Ay’ın etkisi ile yeni bir sosyal çevreye dahil olabilir, tanışacağınız insanlar arasından destekler alabilirsiniz. Sosyal mecralarda kendinizden söz ettirebilir önemli kişilerle tanışıp şans kapılarını aralayabilirsiniz. Gelecek hedeflerinize yürürken özgüveniniz ve motivasyonunuz yüksek olabilir.  Hafta ortasında ise kaynaklarınızı yönetmekte zorlanabilirsiniz. Öz değerlerinizi korumak isterken fazla alıngan olabilirsiniz. 

Cuma günü Ay’ın burcunuzda olması ile enerjiniz yükselecektir. Fiziksel görüntünüzde değişimler yapmak isteyebilirsiniz kendinizi kolayca ortaya koyabilirsiniz. Hafta sonu Satürn’ün retro hareketine başlamasıyla bundan önceki dönemlerde ortaklıklarınızda ve ilişkilerinizde sorumluluk almadığınız konular yeniden önünüze gelebilir. Üstü kapatılan her türlü konuyu daha fazla büyümüş şekilde önünüzde bulabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkileriniz, evlilikleriniz, ortaklığı işleriniz, anlaşmalarınız ve sözleşmeleriniz sınava tabi tutulacak, bunlarla yüzleşmeler yaşayacaksınız.  Bazı aslan burçları bu dönemde yolunda gitmeyen ilişkilerini sonlandırma kararı alırken bazı aslan burçlarının ise ilişkileri geçmiş sorunları çözerek boyut atlayabilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, hafta başında İkizler burcunda yaşanacak olan Yeni Ay’ın etkisi ile kariyer hayatınızda iletişiminiz güçlenecek ve hızlanacak. Kendinizi kariyer hayatınızda hiç olmadığı kadar doğru ifade edeceksiniz görüşleriniz ve düşünceleriniz bu dönemde iş hayatınızda ön plana çıkacak. Bu dönemde iş hayatınızda yapacağınız konuşmalar görüşmeler sunum ve projelerde gözler sizin üzerinizde olurken şanslı fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Hafta ortasında ise sosyal çevre ilişkilerinizde alıngan etkiler içinde olabilirsiniz. 

Hafta sonunda içsel olarak  önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Ayrıca Satürn’ün retro hareketinin başlamasıyla iş hayatınız ya da iş arkadaşlarınız da günlük hayatınızın içerisindeki rutinlerinizle ilgili sıkıntı ve sorunlarınız varsa, bunlara radikal çözümler bulabilirseniz önümüzdeki yıllar sizin için daha başarılı geçecektir. Yaptığınız işle alakalı bir çöküntü yaşadıysanız ya da yolunda gitmeyen bir şeyler varsa, eski düzeni devam ettirmektense, neleri değiştirebileceğinize dair özgürce kararlar alabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde sağlık konularıyla alakalı yeni gündemleriniz, operasyonlarınız, tedavi süreçleriniz olabilir. Sağlığınızla ilgili hiç sorunun üstünü kapatarak ertelememelisiniz ertelediğiniz her sorun sonraki süreçlerde büyüyerek karşınıza yeniden çıkabilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, hafta başında İkizler burcunda yaşanacak olan Yeni Ay’ın etkisi ile yeni bir eğitime başlamaya karar verebilirsiniz. Olumlu haberleri alabilirsiniz. Yüzünüzü güldürecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Yurt dışı veya yurt içi içerisinde taşınma planları yapabilirsiniz. Akademik hayatınızda yeni bir sayfa açacak önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hafta ortasında kariyer hayatınızda daha duyarlı olabilirsiniz. Babanızın yakınları ile gündemleriniz olabilir. 

Hafta sonuna doğru Ay’ın aslan burcuna geçmesiyle sosyal çevrenizle keyifli organisasyonlar ve davetler düzenleyebilirsiniz. Satürn’ün retro hareketinin başlamasıyla aşk, çocuklar, yaratıcı çalışmalarınız, ailenizden gelen kazançlarınız gibi alanlar gündemimiz olacaktır. Bu da demektir ki, aşk hayatınızdan, çocuklarınızla olan ilişkilerinizi ve iletişiminize kadar birçok konu, kafanızı kurcalayacak, nedenleri, niçinleri sorgulanacaksınızdır. Bu konularla alakalı hangi bakış açısına sahip olmanız gerektiğinin ayrımına bu dönemde varabilirsiniz. İçinize dönmenizi, neleri ne şekilde değiştirmeniz gerektiğinin farkına varmanız, önümüzdeki yıllarda sizin hayatınızın akışını ve şeklini değiştirecektir. Özellikle çocuklarınızın geleceği ile ilgili yeni yapılandırmalara girmeniz gerekebilir. Önemli olan günlük zamanı kurtaran çözümler değil, ileriye dönük çözümler bulmanız olacaktır. Aşk hayatınızla ilgili konularda sorumluluk almanızı gerektiren durumlar yaşanabilir karşınıza çıkan hiçbir sorunun üstünü kapatarak ilerlememeniz önemli olacaktır.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

 

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, hafta başında İkizler burcunda yaşanacak olan Yeni Ay’ın krediler ya da parasal destekler bu süreçte elinize geçebilir. Yakınlarınızdan veya eşinizden maddi destek görebilirsiniz. Sağlık probleminiz varsa geçireceğiniz operasyonla beraber yeni bir hayata daha sağlıklı olarak gözlerinizi açabilirsiniz. 

Hafta ortasında annenizin akrabaları ile ilgili gündemleriniz olabilir. Hafta sonuna doğru Ay’ın aslan burcunda olmasıyla kariyer hayatınızda bazı sorunları çözmek ve yönetmek size düşebilir. Satürn’ün retro hareketinin başlamasıyla ev, yuva, aile, taşınmaz mallar, kendi içinize duyduğunuz öz değer duygusu gibi alanlarınız gündemleriniz olabilir. Bu konularla alakalı çözmeniz gereken bazı sorunlarınız olabilir. Bu sorunlara geleneksel çözümlerle değil yenilikçi çözümlerle yaklaşmalısınız. Eski bildiğiniz düşünce yapınızla yaklaşmanızın size faydası olmayacaktır. Bazı akrep burçları bu dönemde evlilik kararı alabilir. Bazılarınız ise yeni ev kurma, taşınma konuları ile ilgilenebilir. Veya iş kaynaklı şehir değiştirme veya yurtdışına yerleşme, taşınma durumunda kalabilir. Aile büyüklerinin sağlığı ile ilgili konular gündeminize gelebilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, hafta başında İkizler burcunda yaşanacak olan Yeni Ay’ın etkisi ile yalnız olan yay burçları yeni bir ilişkiye başlayabilir duygusal hayatınızda yepyeni bir sayfa açabilirsiniz. Yeni Ay ilişkisi olan yay burçlarının sorunlarını çözmek için destekleyecektir. Bu süreçte etrafınızda sizi aşağı çeken her türlü enerjiyi arkanızda bırakmak isterken vereceğiniz kararlarda netlik ve doğruluk isteyeceksiniz. Hafta ortasında ticari konularda ve hukuksal konularda gündemleriniz olabilir. 

Cuma günü Ay’ın aslan burcunda olmasıyla uzak mesafe yolculuklarınız gündem olabilir ya da uzaklardan alacağınız haberler keyfinizi yerine getirebilir. Satürn’ün retro hareketi ile yakın çevre ilişkileri, ticari girişimleriniz ve eğitim konuları gündeminizde olabilir. Yapmak istediklerinizle ilgili daha çok çaba göstermeniz, araştırma yapmanız gerekebilir. Ticari anlaşmalarda yavaşlayan süreçler, online yapılan işlerde aksamalar yaşayabilirsiniz. Hayata bakış açınız ve inançlarınızla ilgili derin sorgulamalar içinde olabilirsiniz. Bu süreçte yarım bıraktığınız eğitim hayatınıza bıraktığınız yerden devam etme kararı alabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, hafta başında İkizler burcunda yaşanacak olan Yeni Ay’ın etkisi ile iş hayatınızda da yeni bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Çalışma düzeninizi iyileştirecek fırsatlar elde edebilirsiniz birlikte çalıştığınız kişilerle iletişiminiz güçlenecektir. Takım arkadaşlarınızla yaptığınız işlerde başarı elde edebilir terfi alabilirsiniz. Yeni bir evcil hayvan edinmeye sıcak bakabilirsiniz. Sağlık sorunları yaşayan oğlaklar bu süreçte sağlıkları ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir. Devlet kurumlarında belediye ve yerel yönetimlerde olan işleriniz kolayca çözülebilir. 

Hafta ortasında ortaklaşa kazanımlar alanınızda ödemeler ve banka işlerinizde bazı sorunlar yaşanabilir. Hafta sonuna doğru bu konular hayatınızda çözümlenebilir beklediğiniz paralar elinize geçebilir. Satürn’ün retro hareketi ile maddi sorumlulukların ön planda olacağı bir süreçte olacaksınız. Sahip olduklarınızla ilgili gözden geçirmeniz gereken konular ve kazançlarınızı arttırmanın yollarını bulmanız gerekebilir. Gelir ve gider dengenizi ayarladığınızda işle ilgili sorunlarınız azalabilir ve isteklerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Son yıllarda parasal konularla ilgili bazı zorluklar, sıkıntılar ya da gelişmeler yaşamış olabilirsiniz satürn retrosu ile  tüm bu sorunlar değişecek ve dönüşecektir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Balık Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, hafta başında İkizler burcunda yaşanacak olan Yeni Ay’ın etkisi ile aşk hayatınızda yeni bir başlangıç sizleri bekliyor olacak. Şansınız her konuda çok açık olacak. Yeni Ay’ın etkisi ile yeni  bir bebek müjdesi alabilirsiniz. Yeteneklerinizi kazanç kapılarına çevirebilir iletişimi yüksek yeni hobiler edinebilirsiniz. Riskli yatırımlar borsa alanlarında kazançlarınız olabilir. Hafta ortasında bir birlikteliğiniz varsa fazlaca alıngan olabilir her konuyu şahsileştirebilirsiniz. 

Hafta sonuna doğru Ay’ın aslan burcuna geçmesi ile partnerinizle yaşadığınız sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz. Satürn’ün retro hareketine başlamasıyla kendinizle yüzleşerek yolunda gitmeyen konulara çözümler üretmek isteyebilirsiniz.  Bunlar iş, evlilik, maddi konular olabilir. Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekebilir. Ektiklerinizi biçeceğiniz bir süreç olacaktır. Bu dönemde bireysel sınırlarınıza daha dikkat ederek yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Satürn retrosu sizi kökten değiştirmeye başlayacak. Hayata karşı olan bakış açınız, ilişkileriniz, kazancınız, aileye karşı olan sorumluluk alma şekliniz büyük ölçüde değişime uğrayabilir. Bu süreçte aldığınız her karar size yeni sorumluluklar getirebilir. Yaşantınızda size kambur olan her şeyden kurtularak özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başında İkizler burcunda yaşanacak olan Yeni Ay’ın etkisi ile ailecek sevineceğiniz yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz. Ev değiştirme fikriniz varsa karşınıza istediğiniz gibi bir fırsat çıkabilir. Aileye yeni bir birey katılacağına dair haberler alabilirsiniz. Yeni Ay’ın etkisi ile gayrimenkul alımı satımı ve kira geliri ile kazançlarınız artabilir. İlişkisi olan balık burçları bu dönemde evlilik kararı alabilir ya da ailenizden önemli destekler görebilirsiniz. Hafta ortasında kariyer hayatınızda çalışma arkadaşlarınızla aranızda gereksiz hassasiyetler oluşabilir. Hafta sonuna doğru yeni bir aşka yelken açabilirsiniz partnerinizle aranızda yaşanacak gelişmeler sizleri mutlu edebilir. Beklediğiniz aşk haberleri gelebilir. 

Hafta sonu Satürn’ün retro hareketi ile içe dönmek ve sorumluluklarla ilgili konuları gözden geçirmek isteyeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Gizli düşmanlıklar veya sizden saklananlar bu süreçte ortaya çıkabilir. İlişkilerinizle ilgili farkındalık geliştirebilirsiniz. Ani bir kararla bazı arkadaşlıklarınızı sonlandırabilirsiniz. Kontrolünüz dışında yaşanan olaylarda önemli yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Bir seçim yapmak durumunda kalabilirsiniz. Korkularınızla yüzleşmek bu süreçte sizleri aşağı çekebilir. Bu dönemde spiritüel ve ruhsal çalışmalar yapmak size çok iyi gelecek, değişiminizi, dönüşünüzü kolaylaştıracaktır.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.