Haftalık Burç Yorumları- 14 Şubat Haftası

14 Şubat haftası
14 Şubat haftası

14 Şubat -20 Şubat haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

 14 Şubat -20 Şubat Haftasının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında yaşanacak olan Güneş KAD karesi, kariyer hayatımızla ilgili yeni oluşumlarda mücadele etmemizi gerektiren şartlar oluşturabilir. 15 Şubat tarihinde Merkür’ün Kova burcuna geçmesi ile yaratıcı fikirler oluşturabiliriz. Dijital ortamlarda bilim teknolojide yeniliğe açık olabiliriz.

Çarşamba günü Aslan burcunda yaşanacak dolunay ile bizi zehirleyen ve ilerlememize engel olan her şeyden kurtulmak isteyeceğiz. Elimizdeki bazı değerleri korumak için bazı değerlerden vazgeçmemiz gerekebilir. Sahip olmak istediğimiz her şeyle ilgili gücümüzü son damlasına kadar ortaya koyacağız. 

Mars Venüs kavuşumu ile her türlü konuda daha cesur ve istekli olabiliriz. Ancak Mars Venüs kavuşumları alım satım konuları ile ilgilidir. Bu dönemde aşırı harcamalardan uzak durmalıyız. Bu kavuşumun doğası gereği sevdiğimiz şeylere para harcatma enerjisi vardır. 18 Şubat günü Güneş Balık burcuna geçecek tüm ay boyunca hislerimiz ön planda olacak çevremizdeki kişilerin neler düşündüğünü çok daha kolay anlayabileceğiz.

14 Şubat -20 Şubat Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, hafta başında parasal konularda ki hedeflerinizde mücadele vermenizi gerektiren şartlar oluşturabilir. Sosyal çevrenizden bazı kişilerle bu  konularda sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu süreçte borç alma verme dengesine dikkat etmelisiniz.  15 Şubat’ta Merkür’ün Kova burcuna geçmesi ile sosyal çevre ilişkileriniz ön plana çıkıyor olacak. Gelecek hedefleriniz ile ilgili konularda sosyal çevrenizdeki bazı kişilerden destek alırken bazı kişiler ile yol ayrımlarına gidebilirsiniz. 

16 Şubat’ta yaşanacak Mars-Venüs kavuşumu ile kariyer hayatınızla ilgili hedeflerinizde daha istekli ve hırslı olabilirsiniz. İsteklerinize ve beklentilerinize çok daha kolay ulaşabilirsiniz. Aynı gün Aslan burcunda yaşanacak dolunay ile aşk hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilir, önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. İlişkisi olan Koç burçları ilişkilerini bir ileri boyuta taşıma kararı alırken bazı Koç burçları kalıcı bir birlikteliğe yelken açabilir Ayrıca Aslan burcunda yaşanacak dolunay ile riskli yatırımlar yapmaya daha istekli olabilirsiniz. Güneşin Balık burcuna geçmesi ile gizli düşmanlıklar ya da arkanızdan çevrilen işler konusunda bazı farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konulara da dikkat etmelisiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, hafta başında kariyerinizle ilgili konularda mücadele etmeniz gereken durumlar yaşayabilirsiniz.  Merkür’ün Kova burcuna geçmesi verdiğiniz mücadelede sizi şanslı kılabilir. Çözmekte zorlanacağınız konularda planlarınız aksamış olsa da istediğiniz sonucu elde edeceksiniz. 16 Şubat’ta yaşanacak Mars Venüs kavuşumu ticari işlerinizde, eğitim konularında ve sosyal medyada yürüttüğünüz işlerde sizleri daha istekli yapabilir. İstediğiniz şartlara koşullara daha çabuk ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda yurt dışı işleriniz ve seyahatleriniz hız kazanabilir. 

Aslan burcunda yaşanacak dolunay ile ev ve aile konuları ön plana çıkacaktır. Uzun süredir taşınmayı planlayan Boğa burçları dolunayın etkisi ile aradıkları evi bulabilir ya da ev alıp satabilir. Ayrıca aile içinde yaşadığınız sorunlar yeniden gündeminiz olurken büyük farkındalıklar yaşayarak bu sorunları çözümleyebilirsiniz. Karşılaşacağınız sorunlarda fevri davranışlar sergilememeye özen göstermelisiniz. Güneşin Balık burcuna geçmesi ile hafta sonu sosyal çevrenizle vakit geçirmek isteyebilir size keyif veren planlar yapabilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, hafta başında eğitim hayatınızla ve ticari hayatınızla ilgili konuları geri planda yürütmek isteyebilirsiniz. Fakat Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle bu konularda yarım kalan süreçleri tamamlayıp yeni bir eğitime dahil olabilirsiniz. Aynı zamanda yurt dışı ilişkileriniz de ön plana çıkabilir. Mars Venüs kavuşumu bankalar, krediler ve ortaklaşa gelirler alanınızda yürüttüğünüz işlerde hızlı ilerlemeler kaydetmenizi sağlayabilir.

Aslan burcunda yaşanacak dolunay ile yakın çevre ilişkilerinizde önemli kararlar almanıza neden olabilir. Kardeşleriniz ve akrabalarınız ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Kardeşlerinizle ilgili önemli bir sorunu netleştirebilirsiniz. Ayrıca bir takım yeni anlaşmalar ve sözleşmeler yapabilirsiniz. Yeni sunum ve projeleriniz hız kazanabilir. Çevrenizdeki kişilerden önemli destekler alabilirsiniz. Bazı İkizler burçları dolunayın etkisiyle bekledikleri önemli bir haberi alabilir büyük bir rahatlama yaşayabilir. Duygusal hayatınızda yeni tanıştığınız bir kişiye karşı yoğun duygular hissedebilirsiniz. Güneşin Balık burcuna geçmesi ile önemli bir kariyer fırsatı elde edebilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, haftaya parasal konularınız ön planda giriş yapıyor olacaksınız. Bankalar, ödemeler, borçlar ve eşinizin finansal koşulları gündeminiz olabilir. Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle finans kaynaklarınızla ilgili önemli kararlar alıp sorununuzu çözüme kavuşturabilirsiniz. 

Dolunayın etkisi ile kariyer hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz. Önemli bir yatırım yapabilirsiniz. Mars Venüs kavuşumu ile ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun süreli bir ilişkiye başlayabilir ve son derece istekli olabilirsiniz. Duygusal hayatınızda tutkularınız ön planda olabilir. Aşk hayatınızda aldığınız kararları hayata geçirebilir ilişkilerinizi resmiyete taşımak isteyebilirsiniz. Güneşin Balık burcuna geçmesi ile inandığınız konuların peşinden gitmek isteyebilir önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Ayrıca kendinizi beklentilerinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos) 

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, hafta başında kariyer hayatınızla eşiniz arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz. İşiniz ve ilişkiniz arasında kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Merkür’ün Kova burcuna geçmesi ile ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde önemli konuşmalar yapabilirsiniz. 

Aslan burcunda yaşanacak dolunay ile önemli kariyer fırsatları elde edebilirsiniz. Dolunayın etkisi ile kendi fikirleriniz ön planda olabilir ancak çevrenizdeki kişilerin de fikirlerine önem vermelisiniz. Ayrıca dolunayın etkisi ile duygusal hayatınızda önemli kararlar alabilir bazı farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Mars ve Venüs’ün Oğlak burcunda kavuşması ile günlük işleriniz hız kazanabilir. Çalışma koşullarınızda istediğiniz iyileştirmeleri hayata geçirme fırsatı elde edebilirsiniz. Ayrıca kazançlarınızı arttıracak önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Enerjiniz ve motivasyonunuz oldukça yüksek olabilir. Güneşin Balık burcuna geçmesi ile ebeveynlerinizin önemli bir parasal sorununu çözebilir ve onlara destek olabilirsiniz. Ayrıca parasal konularda önemli yatırımlar yapabilirsiniz ya da daha önce yapmış olduğunuz bir yatırımdan güçlü kazançlar elde edebilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, hafta başında çalışma koşullarınızla ilgili konularda bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Merkür’ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte çalıştığınız kişilerle fikir ayrılıkları yaşamanız söz konusu olabilir. Fikirlerinizi kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz. Birlikte hareket etmeniz gereken kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz. 

Aslan burcunda yaşanacak dolunay ile sizden gizlenen bazı konuları öğrenebilirsiniz. Bilinçaltınızda bazı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Dolunayın etkisi ile geri planda olmak isteyebilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza bu dönemde oldukça dikkat etmelisiniz. Bazı sağlık sorunları yaşamanız söz konusu olabilir. Mar ve Venüs kavuşumu ise duygusal hayatınızı hareketlendirecek. Aşk hayatınızla ilgili konularda son derece istekli ve hevesli olabilirsiniz. Duygusal yaşantınızda beklenti içinde olduğunuz konular hızla çözülebilir. Son derece flörtöz olabilirsiniz. Güneşin Balık burcuna geçmesi ile aşk hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yaşamınızda romantik etkiler artabilir. Girdiğiniz ortamlarda dikkat çekebilir tüm ilgiyi üzerinizde toplayabilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, hafta başında aşk hayatınızla ilgili konularda bazı krizler yaşamanız söz konusu olabilir. Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle duygusal hayatınızda kendinizi daha iyi ifade etme şansı bulabilirsiniz. 

Aslan burcunda yaşanacak dolunay ile aşk hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz. Bazı Terazi burçları ilişkilerini sonlandırırken önemli yüzleşmeler yaşayabilir. Bazı Terazi burçları ise partnerlerinden ciddi adımlar bekleyebilir ya da ilişkilerindeki önemli bir krizi çözebilir. Dolunayın etkisi ile sosyal çevrenizle ilgili bazı konularda netlik yaşayabilir arkadaşlarınızın yaşamlarındaki önemli konulara dahil olabilirsiniz. Ayrıca gelecek hedeflerinizle ilgili konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Mars Venüs kavuşumu ile ailevi konular önem kazanabilir. Ev içindeki her türlü konuda çözüm odaklı olabilirsiniz. Evinizde ve yuvanızda enerjiniz yüksek olabilir. Bazı Terazi burçları ani taşınma kararı alabilir. Güneşin Balık burcuna geçmesi ise çalışma koşullarınızda sorumluluklarınız ve artabilir bazı işleriniz üzerinizde yük olabilir. Ayrıca sağlık konularına dikkat etmelisiniz diş ve kemiklerinizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, hafta başında aileniz ve partneriniz arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Merkür’ün Kova burcuna geçmesi ile aile içinde önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Ev içinde önemli değişimler söz konusu olabilir.

Aslan burcunda yaşanacak Dolunay ile kariyer hayatınızda farklı bir süreci başlatabilirsiniz. Bazı Akrep burçları kariyer yaşamlarında sonlanmalar yaşarken bazı Akrep burçları ise iş hayatlarında önemli dönüşümler yaşayabilir. Kariyer hayatınızda fevri davranışlar sergilemekten uzak durmalısınız. Mars Venüs kavuşumu ile kardeşlerinizle ilgili konular gündeminiz olabilir, kardeşlerinizin yaşamlarındaki önemli bir sorun çözüme kavuşabilir. Ayrıca fikirlerinizi bu dönemde çevrenizdeki kişilere çok daha kolay kabul ettirme şansı elde edebilirsiniz. Yeni projeler sunumlar gündeminiz olabilir. Güneşin Balık burcuna geçmesi ile ihtiyaç duyduğunuz enerjiyi ve motivasyonu bulabilirsiniz. Hayatınızdaki her türlü konuda enerjiniz artabilir. Duygusal hayatınızda çok daha flörtöz olabilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, haftaya iş hayatınızda çok da önemli olmayan işlerle uğraşmak zorunda kalarak başlayabilirsiniz. Tüm gün boyunca yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Günlük rutinlerinizde sorumluluklarınız artabilir. Merkür’ün Kova burcuna geçmesi ile ticari anlaşmalar ve sözleşmeler gündeminiz olabilir. Kendinizi çok daha kolay ifade edebilir, fikirleriniz önem kazanabilir. 

Aslan burcunda yaşanacak Dolunay ile seyahat planlarınız hız kazanabilir. Hukuksal konuda yürüttüğünüz işlerde önemli sonuçlanmalar yaşanabilir. Ayrıca yurt dışı bağlantılı işlerinizde beklediğiniz gelişmeler yaşanabilir. Ticari konularda önemli görüşmeler yapılabilir bazı konular netlik kazanabilir. Mars Venüs kavuşumu ile önemli bir gelir fırsatı elde edebilirsiniz. Parasal anlamda güçlenebilirsiniz. Ayrıca güçlü yatırımlar yapabilirsiniz. Güneşin Balık burcuna geçmesi ile evinizde vakit geçirmek isteyebilir kendinize zaman ayırabilirsiniz. Tüm haftanın yorgunluğunuzu tembellik yaparak atmak isteyebilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak) 

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, hafta başında harcamalarınıza dikkat etmelisiniz, yapacağınız keyfi harcamalar sonrasında sizleri zorlayabilir. Merkür’ün Kova burcuna geçmesi ile parasal konularda iletişim trafiğiniz artarken finansal anlamda yeni fikirler ve farklı çalışmalar arayışı içine girebilirsiniz. Aslan burcunda yaşanacak dolunay ile maddi ve ego kaynaklı aile içi sorunlar, borç ve alacaklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. 

Bazı Oğlak burçlarının aile içindeki bireylerin ameliyatları gündem olabilir. Aile içinde miras ve nafaka konuları ön plana çıkabilir. Bireysel düşünmeniz gereken noktalar olduğunu düşünerek hareket etmek isteyebilirsiniz. Kendinize ait yatırımlar söz konusu ise bunlarla ilgili kararı vermeniz gerekebilir. Bu kararları verirken gelip geçici kararlar olmamasına dikkat etmelisiniz. Mars- Venüs kavuşumu sizin burcunuzda yaşanıyor olacak sevgili Oğlak burçları. Kariyer hayatınızda ve yaşamınızın her alanında daha istekli keyifli ve hareketli olabilirsiniz. Ortaklık konularında istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. Bazı Oğlak burçları kalıcı bir ilişkiye adım atabilir. Güneşin Balık burcuna geçmesi ise sosyal ortamlarda aranan kişi olabilirsiniz. Davetler, organizasyonlar ve toplantılar arasında yoğun gündemleriniz olabilir. Sosyal sorumluluk projelerine dahil olabilirsiniz. Fikirleriniz ve düşüncelerinizle ön plana çıkabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, haftaya ailevi meseleler ve ev ile ilgili konularla giriş yapabilirsiniz. Merkür’ün sizin burcunuza geçmesi ile kendinizi her konuda çok daha iyi ifade edebileceksiniz. Yeni başlangıçlar yaparken kendinizi çok doğru bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Yaratıcı fikirleriniz hayatınızda  sürpriz gelişmeler yaşanmasını sağlayabilir. 

Karşıt burcunuz Aslanda yaşanacak dolunay ile ilişkileriniz ve ortaklıklarınız bir takım sınavlardan geçebilir. Duygusal hayatınızda yol ayrımlarına gidebilirsiniz. Duygusal hayatınızda karşı tarafın davranışlarının sizi uzun süredir yorduğunu fark edebilir radikal kararlar alabilirsiniz ancak konu her ne olursa olsun öfkeli davranışlardan uzak durmalısınız. Dolunay ile beraber özgürlük ihtiyacınız artabilir. Mars Venüs kavuşumunun dolunaya ve Satürn’e yapacağı olumsuz açı kazalara karşı dikkatli olmanız gerektiği konusunda adeta uyarı niteliğini taşıyor. Ayrıca çevrenizdeki bazı kişilere karşı tepkisel davranışlar sergilemenize neden olacak. Sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilir her türlü konuda aceleci olabilirsiniz. Güneşin Balık burcuna geçmesi ile parasal süreçleriniz kariyer hayatınız ön plana çıkacak .Bu süreçte gelir gider dengesini korumanız gerekiyor. Kariyer hayatınızda sizi heyecanlandıracak parasal anlamda dönüştürecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz ancak bu konularda sonuca ulaşmadan harcamalarınızı arttırmamalısınız.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başında yakın çevrenizdeki bazı kişilerin arkanızdan çevirdiği işleri öğrenebilirsiniz. Gizli kapaklı konular gündeminiz olabilir. Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle birlikte yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım etmek isteyebilirsiniz. Bilinç altınızın hiç susmadığını fark edebilirsiniz. İçsel hesaplaşmalarınız artabilir. Yaratıcı fikirler oluşturabilirsiniz.

Aslan burcunda yaşanacak dolunay ile çalışma ortamınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Kariyer hayatınızda önemli değişimler olabilir terfi bekleyen Balık burçları sonuçlar alabilir. Çalışma ortamınızda yönetsel değişimler olabilir. Mars Venüs kavuşumu ile sosyal çevreniz hareketlenecektir.  Bu dönemde arkadaşlarınızla planlar yapmak, davetler ve toplantılarda yer almak isteyebilirsiniz. Güneşin Balık burcuna geçmesi ile dış görüntünüzde değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Yaşam sizin için daha hareketli ve heyecanlı olacaktır. Yaşamınızın her alanında yeniliklere açık olacaksınız önemli fırsatlar yakalayacağınız bir dönemde olacaksınız.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.